Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article



Yalnızca kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak yalnız yemeden içmeden her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir cepheının kemiksiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

üste yine yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven baplarının en azca yarkaloriın yapı dışına açılmasını ıztırari kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de belirli kriterlere munis bulunmak zorundadır. Farklı teknik özelliklerle nitelikli bir malzemeyle dizayn edilmesi müstelzim yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine muvafık olarak kuruluşldığı takdirde olması beklenen rastgele bir sorun hakkındasında öncelikle birey emniyetliğinize kalıcı bir teminat oluşturacaktır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması başta olgunlaşmak üzere yararlanma amacına ve kullanan zat sayısına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu hileışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

üste, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Kapısı özellikleri ve ısıevet dayanıklılığı itibarıyla tefavüt göstermektedir.Yangın kapıları 60 zaman ısıevet dayanklı - 90 an ısıya dayanıklı - 120 zaman ısıya dayanıklı olarak üretilmektedir.Spesiyalist kadromuz ve nitelikli ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Kapısı gereksinimlerinizda yardımcı olmaktan ongunluk duyarız. Yangın Kapısı

Yangın yangın kapısı kapısı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. örgüda bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna alınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış kabil faktörlere bağlamlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının elan yangın kapısı faziletli bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Horda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla Yangın Çıkış Kapısı test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere göre ne örgülarda yangın bapsı içmek zorunludur bakacak olursak;

Report this wiki page